απο το Α στο Ω

ceb5ceb9cebacf8ccebdceb100172Από το Α ως το Ω

Αν υπολογίσουμε ότι με το τρόπο που βαδίζει αυτή η κοινωνία στο ξεπεσμό και στη κατάντια είμαστε ένα βήμα από το χείλος του γκρεμού, τότε θα πρέπει να στρίψουμε το τιμόνι πριν είναι πολύ αργά και πέσουμε στο καιάδα της κακομοιριάς και της μιζέριας μπας και γλιτώσουμε λίγο από τον ελάχιστο χρόνο που μας έχουν δανείσει οι εξουσιαστές και ζήσουμε τουλάχιστον σαν άνθρωποι και όχι σαν…. Να μην πω τώρα ….

Αλλάξτε συνείδηση……….θα σας μεταφέρω ένα άρθρο από το βιβλίο του Κενεθ Ρινγκ { κατευθυνόμενοι προς το ω!!

.. Το όνομα που δίνω στην αναδυόμενη μορφή της ανθρωπότητας είναι homo noeticus , Άνθρωπος ο νοητικός…νοητική είναι ένας όρος που σημαίνει τη μελέτη της σηνειδητοτητας και αυτή η δραστηριότητα αποτελεί ένα κύριο χαρακτηριστικό του νέου είδους….

Λόγο της βαθύτερης συνείδησης και αυτοκατανοησης που διαθέτουν{αυτά τα άτομα} δεν επιτρέπουν στις παραδοσιακές φόρμες, μεθόδους ελέγχου και θεσμού της κοινωνίας να αποτελέσουν εμπόδιο στη πλήρη ανάπτυξη τους .Η τροποποιημένη ψυχολογία τους βασίζεται στην έκφραση συναισθημάτων και όχι στη καταπίεση τους.τα κίνητρα βασίζονται στη συνεργασία και την αγάπη και όχι στον ανταγωνισμό και την επιθετικότητα……ας στρίψουμε λοιπόν το τιμόνι της κοινωνίας μας και ας κατευθυνθούμε σε άλλα μονοπάτια χωριστά απ αυτά που μας οδηγά η ανέντιμη αυτή εξουσία και ας γίνουμε λίγο πιο Άνθρωποι και όχι υπερκαταναλωτικές μηχανές….

Advertisements

About skerkyraios

Μου αρέσει να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη μουσική, να γράφω τραγούδια και να τα ενορχηστρώνω. Προσπαθώ να βλέπω τη ζωή θετικά, παρόλο τις δυσκολίες που βιώνουμε, και να είμαι ειλικρινής… δεν μου αρέσει η υπεροψία και η αλαζονεία… η τέχνη είναι το κλειδί για να αλλάξει ο κόσμος μας προς το καλύτερο…

Posted on Μαρτίου 29, 2009, in life. Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: