ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

2830441Βρίσκεσαι στην αρχή μιας διαδρομής και όλα φαίνονται τόσο απόμακρα εκείνο που μας ενώνει με τον τελικό αυτοσκοπό μας είναι η ελπίδα και η σπίθα που μπορεί να μετατραπεί σε φλόγα για την πραγματική ολοκληρώσει του έργου μας.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνηθίσεις με τον εαυτό σου και να πιστεύεις ότι ζεις για ένα Όνειρο. Τι θ’ αμαστε άραγε χωρίς όνειρα, μέσα σ’ αυτή τη ποταπή πραγματικότητα της πλαστικοποιημένης καθημερινότητας και των ψευδών ιδανικών?

Πόσες φορές δεν χαθήκαμε μέσα στο σύμπαν της ψυχής μας και δεν ταξιδέψαμε σε άλλες διαστάσεις του νου για να ξεφύγουμε από τα φθηνά καθημερινά μας προβλήματα?

Πόσες φορές δεν αναζητήσαμε το αστροπλοιο που θα μας μεταφέρει εκεί όπου όλα είναι μαγικά και η ευτυχία βασιλεύει στο θρόνο της και μας χαμογελάει?

Το κοσμικό σχέδιο σαν σπείρα θα ξαναμετατρέψει τα γεγονότα στην αρχική τους μορφή και η αστείρευτη ενέργεια της φαντασίας θα μας ταξιδεύει στο άπυρο εκεί όπου όλα ενώνονται με το αντίστοιχο ιδανικό τους, και οι κόσμοι ξεδιπλώνονται μέσα από παράλληλα σύμπαντα για να μας θυμίζουν το Θειο έργο ότι η ζωή δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται ότι είναι αλλά κάτι πολύ βαθύτερο και άγνωστο για τη δικιά μας λογική!!!

Advertisements

About skerkyraios

Μου αρέσει να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη μουσική, να γράφω τραγούδια και να τα ενορχηστρώνω. Προσπαθώ να βλέπω τη ζωή θετικά, παρόλο τις δυσκολίες που βιώνουμε, και να είμαι ειλικρινής… δεν μου αρέσει η υπεροψία και η αλαζονεία… η τέχνη είναι το κλειδί για να αλλάξει ο κόσμος μας προς το καλύτερο…

Posted on Μαρτίου 31, 2009, in life. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: