παιδια

cf83ceaccf81cf89cf83ceb70003τα  <νεα>  παιδια!!!

τα <νεα> παιδια!!!

Τα παιδία- θαύματα των ΄’00

Τα παιδία αυτά ήρθαν στον κόσμο μας για να μας διδάξουν , να μας θυμίσουν αλήθειες , που ο πολιτισμός μας είχε ξεχάσει ότι υπήρχαν.

Αν τα βοηθήσουμε να ΄΄ ανθήσουν ΄΄ έχουν τη γνώση και τη δύναμη να διορθώσουν όλα τα στραβά του παρελθόντος. Οφείλουμε να τα προστατέψουμε.

Lee Carroll , συγγραφέας του βιβλίου ¨{Indigo children}

Μήπως τα παιδία αυτά είναι οι αγγελιοφόροι της αφύπνισης της ανθρώπινης συνηδητοτητας πολεμώντας το κατεστημένο που ο Οrwell είχε προβλέψει για μια ανθρωπότητα καθοδηγούμενη από υπολογιστές, και πράττοντας σαν ανθρώπινα ρομπότ?

Τα παιδιά <Indigo> διακρίνονται για την ξεχωριστή ευφυΐα , την εξαιρετικά ανεπτυγμένη τους διαισθητική αντίληψη την εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητα τους . Είναι γνήσιοι επαναστάτες , καθώς αρνούνται να συμβιβαστούν σε αυτά που πιστεύουν και διακρίνονται για τον ιδεαλισμό τους. Τους αρέσει να <ανακαλύπτουν τον κόσμο από μόνα τους και δείχνουν συχνά την εντύπωση ότι ονειροπολούν, καθώς αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα με διαφορετικό τρόπο.

Πολλοί έχουν προσπαθήσει να ερμηνεύσουν το αναμφισβήτητο φαινόμενο της μαζικής <έλευσης > των παιδιών αυτών στην εποχή μας.

Υποστηρίζεται ότι ο ανοιχτός πνευματικός ορίζοντας οφείλεται στη μαζική πληροφόρηση από τα ΜΜΕ που έχουν μπει πλέων για τα καλά στη ζωή μας, αφού οι γενιές του 80 και πιο πίσω δεν είχαν τη <πολυτέλεια> να ενημερώνονται με το τρόπο αυτό σε τέτοιο βαθμό!! Πράγμα που προσωπικά τον ίδιο δεν με βρίσκουν και τόσο σύμφωνο ιδικά για τη TV. Πλέων οι πληροφορίες διαδίδονται τόσο γρήγορα που ο ανθρώπινος νους θέλει και αυτός ένα είδος <αναβάθμισης>, για να τις κατανοήσει. Ακόμη επίσης σημαντικός παράγων της εμφάνισης τους θεωρείται και η έλλειψη βίας από τους {γονείς-δάσκαλους},πράγμα που επιτρέπει την πληρέστερη άνθηση της παιδικής ψυχής, χωρίς το καταστροφικό αίσθημα του φόβου. Πάντως αυτές είναι απόψεις οι οποίες και πάλη δεν μπορούν να ερμηνεύσουν χαρίσματα όπως εξαιρετική διαίσθηση , ή οι θεραπεύτηκες ικανότητες από πολύ μικρές ηλικίες. Η θέση ότι κάτι μεταφυσικό στην όλη υπόθεση δε μοιάζει και εξωπραγματικό.

Advertisements

About skerkyraios

Μου αρέσει να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη μουσική, να γράφω τραγούδια και να τα ενορχηστρώνω. Προσπαθώ να βλέπω τη ζωή θετικά, παρόλο τις δυσκολίες που βιώνουμε, και να είμαι ειλικρινής… δεν μου αρέσει η υπεροψία και η αλαζονεία… η τέχνη είναι το κλειδί για να αλλάξει ο κόσμος μας προς το καλύτερο…

Posted on Απρίλιος 6, 2009, in παραξενο, επιστημη, ειδησεις, ενδιαφεροντα, κοινωνια, life and tagged , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: